HÉTFŐ - 03.17. | KEDD - 03.18. | SZERDA - 03.19. | CSÜTÖRTÖK - 03.20. | PÉNTEK - 03.21. | |
---|---|---|---|---|---|
Levesek |
Karfiolrózsás csirkemellragu leves Minestrone leves
|
Erdélyi raguleves (káposzta, burgonya, zöldség, rizses húsgombóc) Őszibarack krémleves túróhabbal |
Arató gulyásleves Kapros zöldségleves burgonyagombóccal |
Frankfurti leves (kelkáposzta, burgonya, virsli, tejföl) Pudingos - fahéjas almaleves |
Csontleves, cérnametélt Brokolikrémleves levesgyönggyel |
Főételek |
Alföldi rakott tarhonya (tojás, kolbász, tejföl) Húsos - majorannás makaróni sajttal, kemencében sütve |
Burrito spagetti (bab, kukorica, sertésdarált, sűrített paradicsom, spagetti) Tepsis lecsós hús, párolt rizs |
Aranygaluska vaníliasodóval Túrós csusza pirított baconnel |
Sült csirkecomb jóasszony raguval, párolt rizs Rakott nokedli (sajt, tejföl, darálthús) |
Brassói aprópecsenye Gyrostál hasábburgonyával |
Vitalitás Főétel |
Cukkinis bundába sült csibefalatok, sajtos mexikói rizsköret |
Brokolis csirkemell tejszínes raguval, spagettivel |
Mexikói csirkeragu párolt rizzsel |
Zabpelyhes bundába sült csibeszelet, kápiakrémes burgonyával |
Kelkáposzta tekercs, batátatallérok, paradicsomszósz |
Ínyenc Főétel Desszert |
Mátrai borzaska (csirkemell lapcsánka tésztában) steak burgonya Desszert: Tejszínes diós - mákos guba |
Cordon bleu, vegyes köret (csirkemell sajttal és sonkával töltve, bundázva) Desszert: Lúdláb szelet
|
Brigante lasagne (sertéshús, marhahús, rizs, paradicsom, tejszín) Desszert: Mogyorókrémes palacsinta, csokiöntet
|
Savanyúkáposzta ágyon sült sörös sertéstarja, fűszeres kockaburgonyával Desszet: Almás pite |
Marhapörkölt, házias galuskával Desszet: Ekler fánk
|
HETI MENÜ 2025.03.17. - 2025.03.21. 12.HÉT I A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENTARTJUK! I |
---|