Étterem. Panzió. Rendezvény.

Étlap

Étlap

Sültes tálak:

Cigánypecsenye húsos kolozsvári szalonnával, Kakukkfüves csirkesteak,
Rozmaringos csirkecomb filé vaslapon sütve, Grillezett camabert,
Vaslapos zöldségekkel, házias rósebli, jázmin rizs
Egészben sült, ropogós malaccsülök, Csülökvariációk rostlapon sütve
Pácolt kemencés roston tarja feketerdő sonkával tűzdelve,
Torma, mustár, vörös párolt káposzta
Lapcsánka érmék, házias rósebli
Konfitált kacsacomb, Csirkemellfilé camamberttel töltve, rusztikus bundában
Csirkemell filé sajttal, paradicsommal és sonkával grillezve
Cukkinis lapcsánka érmék, Burgonyakrokett, Jázmin rizs
Füstölt sajttal és füstölt tarjával töltött csirkemell bundázva
Sertésborda póréhagymával, füstölt kolbásszal és mustárral töltve, bundázva
Rántott karfiolrózsák, Rántott sajt rudak,
Pácolt kemencés roston tara feketerdő sonkával tűzdelve,
Filézett csirkecomb sajttal és sonkával töltve
Hasábburgonya, vajas-petrezselymes burgonya, jázmin rizs, zöldköret
1. Glutén
2. Rákfélék
3. Tojás
4. Halak
5. Földimogyoró
6. Szójabab
7. Tej
8. Diófélék, mandula
9. Zeller
10. Mustár
11. Szezámmag
12. Kén-dioxid
13. Csillagfürt
14. Puhatestűek